VIDEO: Doi arădeni au fost prinşi în flagrant furând capace de canal pentru bani de pâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Arad au ajuns în atenția oamenilor legii după ce au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure mai multe capace de canal de pe raza municipiului. C.A. de 27 de ani și C.R. de 18 au fost prinși de jandarmi.

Un echipaj mobil auto de jandarmerie aflat într-o misiune de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, a prins în flagrant doi tineri în timp ce sustrăgeau mai multe capace de canal pe strada Peneş Curcanul din municipiul Arad.

image

Jandarmii au trecut imediat la interceptarea şi legitimarea celor doi. „Este vorba despre C.A de 27 de ani şi C.R. de 18 ani, ambii din Arad, care cu ajutorul unei răngi au scos două capace de canal şi le-au încărcat într-un cărucior cu intenţia de a le transporta la un centru de colectare a metalelor pentru a le valorifica”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

image

Capacele de canal sustrase în valoare totală de aproximativ 800 lei, au fost ridicate de la făptuitori şi restituite reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţeane Apă-Canal Arad, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii le-au întocmit celor doi tineri actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale. Hoții au spus că au decurs la această metodă pentru că nu avea bani nici măcar pentru pâine.

Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite