Au ajutat o femeie de peste 150 de kilograme să coboare din salon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de peste 150 de kilograme a fost ajutată de pompieri să coboare de la etajul cinci al Spitalului Judeţean din Arad. Femeia din Arad eta internată de mai bine de o săptămână, iar astăzi urma să plece acasă, starea de sănătate permiţându-i acest lucru.

Pentru că are peste 150 de kilograme, pacienta va fi însă nevoită să rămână imobilizată la pat, mult timp de acum înainte. În acest context, atât conducerea spitalului, cât şi rudele femeii au decis să cheme pompierii ca să o coboare pe pacientă din salon.

“Formaţiunea de Protecţie Civilă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad a intervenit la Spitalul Clinic Judeţean Arad pentru a coborî o persoană supraponderală de la etajul cinci al clădirii.

Femeia, în vârstă de 55 de ani, care cântărea peste 150 de kilograme, a fost ajutată de subofiţerii noştri care au coborât-o cu targa până la ambulanţă, după care au transportat-o la domiciliul acesteia din municipiu”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite