Au ajuns renii Moşului la Târgul de Crăciun din faţa Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renii au întregit atmosfera sărbătorilor de iarnă
Renii au întregit atmosfera sărbătorilor de iarnă

Rudolf şi Blitz au ajuns în ţarcul special amenajat de pe strada Romul Veliciu, în vecinătatea Primăriei. Renii lui Moş Crăciun sunt originari din Suedia şi vor rămâne la Arad până după Crăciun. De asemenea, în cadrul Târgului arădenii pot admira Scena Naşterii Mântuitorului.

Renii aparţin parcului zoologic din localitatea Cicir, unde vor fi duşi după sărbătorile de iarnă. Gabriel Mohaci, proprietarul renilor, a spus că aceştia nu sunt mofturoşi în ceea ce priveşte mâncara.

„Renii sunt din Suedia şi i-am adus special pentru sărbătorile de iarnă. Mănâncă fân, lucernă şi diverse legume”, a spus Gabriel Mohaci.

 Îngrijitorul celor doi reni a mai spus că întreţinerea lor se face uşor, mai ales că aceştia s-au obişnuit cu clima de la noi din ţară. Despre reni se spune că, în general, sunt foarte blânzi şi le place să fie mângâiaţi, însă proprietarul celor doi reni din centrul Aradului nu recomandă atingerea şi hrănirea la întâmplare a acestora. Cel care îi îngrijeşte pe cei doi reni a spus că este pentru prima dată când aceştia sunt într-o asemenea ipostază şi a dat asigurări că vor fi cuminţi în prezenţa copiilor.

Scena naşterii Mântuitorului, admirată de cei mici

Scena care reprezintă momentul naşterii Mântuitorului a fost amplasată în cadrul Târgului de Crăciun. Astfel, pe lângă păpuşile care o reprezintă pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus şi cei trei magi, într-un ţarc au fost aduse şi două oi adevărate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite