Arad: Au rămas peste 400 de locuri disponibile în licee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Au rămas peste 400 de locuri disponibile în licee
Arad: Au rămas peste 400 de locuri disponibile în licee

După cea de-a doua etapă de repartizare computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a au mai rămas peste 400 de locuri neocupate în liceele arădene.

La repartizarea de ieri a elevilor în licee, 22 de absolvenţi au intrat la un liceu funcţie de opţiunile depuse. Unul dintre aceştia este din alt judeţ al ţării. Şi după această etapă, în liceele arădene mai sunt disponibile 443 de locuri.

În învăţământul vocaţional au fost admişi, în urma susţinerii probelor de aptitudini 5 candidaţi: 3 la Liceul cu Program Sportiv Arad şi 2 la Seminarul Teologic Ortodox Arad. La aceste licee vocaţionale au rămas neocupate 26 de locuri. Pentru ocuparea acestora se organizează a treia etapă de susţinere a probelor de aptitudini, în perioada 1-5 septembrie 2009.

Până în data de 16 iulie, elevii admişi la liceu trebuie să-şi depună dosarele de înscriere la unităţile la care vor învăţa din toamnă. În caz contrar, aceştia vor fi consideraţi respinşi iar locurile vacante vor fi din nou scoase la concurs, la etapa de rezolvarea cazurilor speciale ce va avea loc între 21 şi 23 iulie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite