Arad: Mâine începe Raliul Atrium Center!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Mâine începe Raliul Atrium Center!
Arad: Mâine începe Raliul Atrium Center!

Organizatorii “Raliului Aradului Atrium Center” și-au încheiat treaba și 40 de echipaje sunt gata să ia startul în prima competiție de gen organizată vreodată în orașul de pe Mureș

Etapa arădeană contează pentru Campionatul Național și reunește cei mai valoroși piloți. Sunt pregătiți să accelereze Szabo Gergo, cel care conduce întrecerea, finalndezul Jarkko Miettinen, campionul de anul trecut, Vali Porcișteanu, revelația actualului sezon, dar și veteranii Bogdan Marișca și Dan Gîrtofan. ”Raliul de la Arad va fi unul de top”, a declarat Mihai Leu, fostul campion de box devenit figură marcantă în raliu.

Cătălin Lăpușcă, directorul de imagine al etapei arădene, anunță că mașinile vor putea fi văzute de arădeni mâine, în Piața Primăriei. De acolo se pleacă spre linia de start a primei etape, programate de la ora 17,00, pe circuitul VIK Power.
Etapa a doua e programată sâmbătă, la 9,00. Se merge pe fostele drumuri forestiere Conop – Nadăș și Nadăș - Bârzava, zone situate în apropierea drumului ce leagă Aradul de orașul Deva. 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite