Astăzi trebuie prezentată expertiza pentru terenul Fabricii de Zahăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expertiza pentru terenul Fabricii de Zahăr trebuie prezentată astăzi instanţei în cadrul unei noi infăţişări a procesului în care edilui Aradului este cercetat pentru fapte de corupţie. Ultima înfăţişare a procesului a avut loc anul trecut.

Atunci procurorii DNA au solicitat magistraţilor arădeni o copie a ultimei expertize a valorii imobilului de pe strada I.L. Caragiale, dobândit la schimb de primarul Gheorghe Falcă, după ce o serie de inadvertenţe faţă de evaluarea realizată asupra aceleiaşi clădiri în anul 2005 au fost semnalate.

De asemenea, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au semnalat instanţei, la cel din urmă termen din decembrie 2010, că vechimea imobilului deţinut de edilul Aradului a fost dublată în ultima expertiză, ajungând la o sută de ani, faţă de 50 câţi avea potrivit evaluării din 2005.

Mai mult decât atât, valoarea de circulaţie a clădirii de pe strada I.L.Caragiale s-a diminuat inexplicabil în cei cinci ani care constituie distanţa dintre cele două expertize.

Amintim că procurorii DNA au cerut strămutare procesului „Fabrica de Zahăr”. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite