Astăzi are loc repartizarea cadrelor didactice și reactualizarea posturilor rămase vacante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au anunțat că astăzi, de la ora 13.00 are loc repartizarea cadrelor didactice și reactualizarea posturilor rămase vacante.

Tot astăzi, inspectorii școlari spun că vor soluționa și completările de catedră pentru cadreșe didactice titulare și cererile cadrelor didactice titulare care beneficiază de continuitate pentru detașare la cerere.

“În conformitate cu prevederile Calendarului mişcării personalului didactic din învăţământul preuniversitar pentru anul şcolar 2010 – 2011, astăzi, la sediul ISJ Arad va avea loc repartizarea locurilor rămase”, a declarat Minodora Marinescu, inspector școlar general adjunct.

De asemenea, începând de mâine, la Colegiul Naţional „Moise Nicoară” Arad, într-o şedinţă publică, se va trece la soluţionarea cererilor de continuitate prin suplinire şi repartizarea suplinitorilor calificaţi precum și repartizarea candidaţilor încadraţi cu contract de muncă în alte domenii de activitate.

“Repartizarea se va face și în învăţământ pe posturi didactice auxiliare sau nedidactice, a candidaților care au participat la concursul de ocupare a posturilor didactice în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din iulie 2010 şi au obţinut cel puţin nota cinci, dar au rămas nerepartizaţi după etapa de titularizare”, a adăugat Minodora Marinescu.

În data de 27 august, la sediul Inspectoratului Școlar se va face acordarea orelor rămase neocupate în regim de cumul cu ora personalului didactic titular şi cadrelor didactice asociate.

“În 30 august, la Colegiul National Moise Nicoara Arad, în şedinţă publică, după o programare care va fi publicată vineri, 27 august, după ora 13.00, va avea loc repartizarea suplinitorilor fără studii corespunzătoare pe posturile didactice rămase vacante”, a completat Minodora Marinescu.

Profesorii care încă sper la o catdedră din toamna acestui an, însă au luat note mici, spun că dacă nu vor primi catedră, nici nu mai le rămâne vreo șansă de angajare în alt domeniu.

“E greu, mai ales în perioada asta de criză. Nu cred că am învățat degeaba, chiar dacă nu am avut norocul să iau o notă mare, de aceea sper că o să predau din această toamnă. Mi-ar conveni și o catedră în județ, nu mă deranjează să fac naveta. Mă interesează doar să am de lucru”, a explicat situația, Corina Gabor din Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite