Astăzi, polițiștii șpăgari se întorc în fața magistraților Tribunalului Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii prinși cu mita și angajata CNADR, la discuții cu avocații
Polițiștii prinși cu mita și angajata CNADR, la discuții cu avocații

După o serie de tergiversări și amânări, stufosul dosar al celor șase polițiști arădeni și o angajată a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, s-a întors pe masa magistraților arădeni, care inițial au hotărât trimiterea dosarului către Parchet pentru refacerea cercetărilor.

Cei șase polițiști și angajata CNADR au fost trimiși în judecată pentru luare de mită și luare de mită în formă continuată, mai ales că unii dintre ei au fost surprinși luând banii de la ofițerii sub acoperire de mai multe ori.

Avocații celor acuzați în dosar au cerut însă ca fiecare să fie cercetat separat și invocând o excepţie de neregularitate a actului de sesizare a instanţei, Tribunalul Arad a decis inițial ca dosarul să fie retrimis către procurori, pentru refacerea urmăririi penale. Lucru cu care Curtea de Apel Timișoara nu a fost deacord, astfel că dosarul s-a întors pe rolul instanței arădene.

Procurorii arădeni au intrat pe filiera mită la poliție, după ce au primit mai multe sesizări legate de faptele de corupție ale unor agenți ce își desfășoară activitatea pe Drumul Național 7, Arad-Deva. Culmea, aceștia închideau ochii pentru diferite sume de bani, la abateri grave ale legii circulației, abateri care, în mod cert, ar fi putut să pună în pericol viața alor participanți la trafic.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite