Aradul ar putea avea câteva parteneriate cu francezii în mai multe domenii de activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delegaţia din Franţa alături de edilul şef al Aradului
Delegaţia din Franţa alături de edilul şef al Aradului

Ambasadorului Franţei în România, Henri Paul a venit la Arad, însoţit de reprezentaţi ai serviciilor culturale şi economice din cadrul ambasadei pentru a discuţa cu primarul, Gheorghe Falcă despre unele parteneriate.  

Vizita delegaţiei în Arad are drept scop identificarea, împreună cu autorităţile locale, a unor noi oportunităţi de parteneriat franco-român în domeniul instituţional, economic, cultural şi educativ.

La întâlnirea cu primarul, ambasadorul a ţinut să aducă în discuţie şi posibilităţile de cooperare între Asociaţia Municipiilor din Romania, al cărei preşedinte este Gheorghe Falcă, şi Asociaţia Primarilor din Franţa, precum şi deschiderea unor noi parteneriate între municipalităţi din cele două ţări.

Programul vizitei în Arad a mai cuprins întâlniri cu conducerile Consiliului Judeţean, ale celor două universităţi şi Inspectoratului şcolar, precum şi cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Ambasadorul francez a vizitat şi Biblioteca Judeţeană AD Xenopol.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite