Aradul a fost prezent la Bucharest Fashion Week, cel mai mare eveniment de modă din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna care a trecut a fost marcată aproape în întregime de cel mai mare eveniment în materie de fashion din România, Bucharest Fashion Week, Angels Events- Models fiind și de această dată, agenție participantă.

În cadrul acestui eveniment  cele mai importante modele din Arad au lucrat cot la cot cu modele, designeri și vedete naționale și internaționale.

“Reprezentantele Aradului care au ajuns în finala concursului Top Model România din cadrul BFW au fost, Davina Sinjorz, câștigătoarea coroanei MISS ARAD 2010 și frumoasa ucrainiancă Giorgiana Ostas”, a declarat Adela Răuț managerelul agenției Angel Events Models.

Evenimentul a avut loc în perioada 1-5 decembrie 2010 și s-a desfășurat la Crystal Palace Ballrooms, una dintre cele mai “fashion” locații din România. Printre designerii prezenți la eveniment s-au numarat și Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, BSB, Mexton și peste 100 de modele din toată țara.  În premieră la această ediție, Fashiontv a dedicat două zile fashion brandurilor internaționale de lux.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite