Aradul e la putere la concursuri de skandenberg şi tras TIR-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub egida „Aradul, la putere” oraşul nostru va găzdui în premieră un eveniment care-i aduce în prim plan pe cei doi grei ai României: Radu „Valahu” Georgescu si Ion Oncescu, actualul campion mondial la skandenberg la ambele mâini.

Arhicunoscuţi, cei doi grei se vor duela la competitia de skandenberg şi de tras TIR-uri, dar şi la concursul de mâncat mici. Evenimentul va avea loc în parcarea de la Armonia Center.

„În cadrul evenimentului care va fi dotat şi cu premii, se va putea înscrie orice doritor de senzaţii tari, pe propria răspundere. Toate concursurile, mai puţin cel de mâncat mici, vor fi jurizate de oameni de specialitate şi vor avea premii special”, a spus Sorin Drache, director de marketing în cadrul Armonia Center Arad.

La evenimentul care va avea loc pe 11 septembrie, cea mai puternică familie din România, familia Pârjol va fi preyentă pentru o demonstraţie de „Strongest Men”.

Mama, tata şi fiul vor ridica greutăţi, vor căra buşteni şi vor târî bolovani. Cei trei Pârjoli fac câte cinci antrenamente normale pe săptămână şi trei specifice concursurilor pentru oameni „strong”, care constă în cărat buşteni, ridicat pietre şi tras camioane.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite