Arădenii vor putea plăti parcarea prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă: Noul sistem va fi funcționabil de săptămâna viitoare
Foto arhivă: Noul sistem va fi funcționabil de săptămâna viitoare

Reprezentanții Primăriei Municipiului Arad anunță că începând de săptămâna viitoare taxa de parcare va putea fi achitată și de pe telefonul mobil. Serviciul de plată prin SMS va fi activ începând de luni, 17 septembrie 2012.

„Numărul de telefon special pentru plata taxei de parcare prin SMS în municipiul Arad este 7420. Către acest număr se vor trimite din orice retea de telefonie mobilă mesaje de forma „COD nr-de-inmatriculare”,  unde codul din trei cifre va indica zona și durata parcării, după cum urmează:  pentru zona A codul 101- o ora, 102 -2 ore, respectiv pentru zona B codul 201 - o ora, 202- 2 ore. Utilizatorul va primi automat un mesaj de răspuns care va confirma efectuarea plății”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Tarifele  pentru utilizarea sistemului de plata a parcării prin SMS în municipiul Arad sunt: în zona A o oră 0,50 euro, pentru două ore 0,80 euro iar în zona B 0,40 euro/ 1 oră, respectiv două ore 0,65 euro.

La aceste tarife se adaugă TVA, aferent serviciilor de telefonie mobilă. Instrucțiunile de utilizare, numărul de telefon special și tarifele vor fi afisate pe parcometre.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite