Arădenii sunt sfătuiți să nu cumpere haine second-hand de pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atenție de unde cumpărați haine second hand
Atenție de unde cumpărați haine second hand

În ultimele 24 de ore, reprezentanții Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului au controlat 13 agenți economici care comercializează sau distribuie gratuit articole de îmbrăcăminte purtate ori uzate.

Tot atât de mulți patroni au fost sancționați pentru că comercializau hainele fără ca ele să fie sortate în funcție de gradul de uzură. Neafișarea prețurilor sau a Registrului Unic de Control ori neafișarea denumirii firmei și a orarului de functionare, au consituit, potrivit comisarilor, principalele abateri.

Atenție ce cumpărați!

Pe această cale, arădenii sunt sfătuiți să nu cumpere haine de pe stradă sau de la tarabe, ci doar din magazine specializate în acest sens. “Articolele de îmbrăcaminte trebuie să fie examinate cu minutiozitate pentru a se evita ca acestea sa fie rupte , murdare sau pătate. Arădenii trebuie să se asigure că produsele sunt însoțite de documentul care certifică supunerea acestor produse la operațiunile de curățare, dezinfecție și dezinsecție”, a declarat Adina Sucigan, director coordonator în cadrul Oficiului pentru Protecția Consumatorului Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite