Arădenii sunt rugaţi să fie atenţi atunci când semnează contractele de muncă în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a transmis o atenţionare către AJOFM Arad, prin care se atrage atenţia cetăţenilor români care doresc să lucreze în Cipru să nu dea curs oricărei oferte de muncă.

În ultima perioadă au avut loc numeroase informări primite de la Ambasada României în Cipru, prin care mai mulţi cetăţeni români aflaţi în Cipru, au fost păcăliţi ca urmare a medierii de către anumiţi agenţi de ocupare a forţei de muncă din România.

Pe această cale, reprezentanţii AJOFM Arad îi roagă pe arădeni să aibe grijă cu cine semnează contrcate de muncă în Cipru şi să nu plătească niciun fel de comision fără să să se adreseze mai întâi ITM-ului din judeţul în care îşi are sediul firma respectivă.

„Atragem atenţia celor interesaţi de obţinerea unui loc de muncă în Cipru să verifice atât agenţii de ocupare a forţei de muncă din România prin intermediul cărora sunt mediaţi (apelând la Inspectoratul Teritorial de Muncă în raza căruia firma respectivă îşi are sediul), cât şi firmele de ocupare a forţei de muncă din Cipru care oferă locuri de muncă (accesând www.mlsi.gov.cy-dl sau apelând Departamentul pentru Muncă din Cipru la nr. tel: 00357 11 400 836)”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite