Arădenii sunt așteptați la o bursă a muncii organizată în Sebiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din Arad au anunțat că se pregătesc să organizeze o nouă bursă a muncii. De această dată, evenimentul va avea loc în Sebiș, acolo unde sunt așteptați să participle toți arădenii în căutarea unui loc de muncă.

“Prin această acţiune Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad urmăreşte creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă, prin facilitarea întâlnirii celor două componente majore ale pieţei muncii cererea şi oferta de forţă de muncă”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la AJOFM Arad. Evenimentul este programat în această sătpămână, pe 20 mai 2011, la Restaurantul Sebiș de pe Bulevardul Victoriei, începand cu ora 9.00.

Pe lângă medierea directă în cadrul bursei între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatori, acţiunea urmăreşte informarea persoanelor interesate privind măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare, respectiv: informarea şi consilierea profesională; medierea muncii; formarea profesională; consultanţa şi asistenţa pentru începerea unei activităţi independente sau iniţierea unei afaceri; stimularea mobilităţii forţei de muncă.

“De asemenea vor fi prezentate facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează şomeri , absolvenţi şi alte categorii defavorizate pe piaţa muncii”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la AJOFM Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite