Arădenii sunt aşteptaţi, mâine, să participe la acţiunea „Marea Împădurire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Consiliul Local Civic Arad, inițiatorii și coordonatorii proiectului „Săptămâna Pământului în Arad” invită toți arădenii cu spirit civic la acţiunea denumită „Marea Împădurire”. Aceasta va avea loc mâine, în mai multe zone din cadrul Parcului Natural Lunca Mureșului (Pădurea Ceala).

Astfel, cei de la Consiliul Local Civic Arad, Respiră Verde, Asociația Voluntarii Lunca Mureșului, Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului vor pune la dispoziția arădenilor cel puțin două zone care necesită ajutor.

 Organizatorii spun că voluntarii sunt așteptați să ajungă până la ora 10.55 la sediul Administrației Parcului Natural Lunca Mureșului (Pădurea Ceala), de unde vor primi cele necesare împăduririi (hârlețe, mănuși, chiar şi saci pentru ecologizări, dacă se dorește) și de unde vor fi coordonați de specialiști în domeniu.

Voluntarii care nu posedă sau nu doresc să folosească mijlocul propriu de transport, sunt invitați la 10:30 la Autogara Nouă (zona Padurice), unde sunt puse la dispoziţie două autobuze de la CTP Arad. Voluntarii din Alfa şi Confecţii vor fi luaţi din zona Cimitirului Pomenirea.

„Numărul mare de solicitări ne face să cerem și ajutorul voluntarilor care posedă mașini personale și doresc să ia cu ei și alți voluntari. Aceștia sunt invitați la Autogara Nouă, la ora 10.25”, spun reprezentanţii Consiliului Local Civic.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite