Pentru această iarnă predomină roșul și auriul în materie de globuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Globuri aurii
Globuri aurii

Numărătoarea inversă până la începutul sărbătorilor de iarnă a început. Magazinele din Arad sunt deja invadate cu decorațiuni pentru Crăciun, cu ghirlande colorate sau cu globuri de diverse mărimi și forme.

Pentru că avem o paletă largă de alegeri, este inevitabil să descoperim că nu ne putem decide ce culori să folosim pentru împodobirea bradului de Crăciun sau pentru coronița de la ușa de la intrare. Designerii spun un singur lucru: în acest an, Sărbătorile ori sunt în roșu și auriu ori nu mai sunt deloc!

Sărbători cu iz orintal

Decorațiunile de inspiratie oriental se impun în iarna 2010-2011. Pentru a decora casa în stilul oriental, trebuie să punem pe masa de Sărbători lumânări parfumate în arome bogate, precum mosc și paciuli, șiruri lungi de mărgele și crenguțe de brad.

Prețurile globurilor și a accesoriile pentru sărbători nu sunt cu mult schimbate față de anul trecut. Astfel, uns et de șase globuri roșii sau aurii se pot cumpăra la opt lei, în timp ce o instalație pentru bradul de Crăciun costă 10 lei.

Brazi începând de la 15 lei

În această iarnă, specialiștii spun că e la modă tot panglica pentru brad, astfel că trei metri de panglică roșie sau aurie se poate cumpăra cu 15 lei. Marile complexe comerciale au fost cele care au dat primele startul la cumpărăturile de iarnă.

“Cu toate că încă e călduț afară, ne-am gândit să aprovizionăm magazinul cu produse de Crăciun. Avem o gamă bogată de accesorii pentru sărbători și chiar brazi artificiali. Aceștia se pot cumpăra între 15 și 80 de lei”, a spus Daniel Rotar din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite