Arădenii se pot întrece la demonstraţii de preparare a cârnaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expo Arad Internaţional pregăteşte cea de-a XXI-a ediţie a târgului Agromalim, unul dintre cele mai importante eveniment agricol din România. Târgul va avea loc în perioada 9-12 septembrie.

Expozanţi din ţară şi străinătate vor expune ultimele noutăţi în domeniu în perioada 9 – 12 septembrie în cadrul târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje. Organizatorii au anunțat că pe toată perioada evenimentului vor avea loc conferințe, prezentări şi întâlniri pentru agricultori, precum şi un bogat program de divertisment.

Renumitul festival al Cârnaţului, organizat an de an la Békéscsaba va avea o mini reprezentare la Agromalim, constând în prezenţa a două echipe care vor prepara tradiţionalul cârnaţ unguresc.

Gurmanzii sunt aşteptaţi şi la standurile cu produse tradiţionale şi ecologice pentru a gusta din delicatesele autohtone.

“Tot pentru vizitatori va fi organizată o tombolă cu premii şi bine cunoscutul concurs pentru bovine Miss Arad în cadrul căruia va fi decernat titlul celui mai frumos exemplar”, a declarat Crina Pițigoi, referent marketing la Expo Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite