Arădenii se pot înscrie în aceste zile la cursuri pentru lucrători în comerț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

C.N.S.L.R – FRĂȚIA România, derulează în perioada Septembrie 2009 – August 2012 proiectul naţional Creşterea competitivităţii economice prin calificarea şi recalificarea persoanelor angajate pe piața muncii.

Proiectul strategic face parte din Programul Operaţional Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  şi este finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”.

Toate cursurile sunt gratuite pentru participanţi, iar la sfarsitul cursurilor acesteia vor primi certificate de calificare recunoscute la nivel național sau european, avizate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului.

Uniunea Judeţeana C.N.S.L.R. – FRĂȚIA Filiala Arad a fost prima organizaţie sindicală din România, care a demarat primul curs pentru calificare în meseria de INSTALATOR INSTALAŢII TEHNICO SANITARE ŞI DE GAZE, desfășurat în anul 2010, iar în prezent deschide Cursul de LUCRĂTOR ÎN COMERȚ.

Cursul de Lucrător în Comerț se desfăşoară în perioada Februarie – Aprilie 2011, sub autoritatea Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor şi Ministerul Educaţiei, Cercetări şi Tineretului, cu participarea unui număr de 28 de angajaţi. Durata cursului este de 360 de ore, din care 120 de ore pregătire teoretică şi 240 de ore pregătire practică.

După finalizarea cursului şi desfăşurarea examenelor, absolvenții vor obține Atestate şi Certificate de calificare profesională în meseria de Lucrător în Comerț, eliberate în conformitate cu prevederile O.G. Nr. 129/2000, Republicată. Până la sfârşitul anului 2010, Uniunea Judeţeană C.N.S.L.R. – FRĂȚIA Filiala Arad va mai desfășura și alte cursuri din cadrul proiectului, pentru un număr de 80 de persoane.



Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite