Arădenii pot participa la o dezbatere publică pe tema încălzirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul energiei termice este mereu discutat de către arădeni
Preţul energiei termice este mereu discutat de către arădeni

Arădenii au ocazia să vorbească astăzi despre energia termică, în cadrul unei dezbateri organizate de către Asociaţia PAEM Arad. Acest subiect a adunat şi la celelalte dezbateri zeci de cetăţeni.

Tema întâlniri se referă la anularea Ordinului 343/2010 pentru aprobarea Normei tehnice privind repartizarea consumurilor de energie termică între consumatorii din imobilele de tip condominiu, în cazul folosirii sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apă caldă de consum emis de ANRSC.

Dezbaterea va avea loc de la ora 17.00, la Casa Jelen din Arad, str. Eminescu nr. 55 - 57. Iniţiatorii dezbaterii consideră că prin acest ordin se încalcă drepturile şi interesele legitime ale cetăţenilor din municipiul Arad prin aceea că obligă o parte dintre proprietarii din condominii să suporte, nejustificat, între 30% şi 50% din consumul de energie termică al vecinilor.

La această acţiune vor participa alături de aleşii locali, reprezanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, cetăţeni şi specialişti. Dezbaterea se derulează în cadrul proiectului „Găseşte Consilierul, arată-i cetăţeanul!”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite