Arădenii pot dona în continuare rechizite, îmbrăcăminte sau încălţăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Arădenii care doresc să doneze rechizite, îmbrăcăminte sau încălţăminte sunt aşteptaţi în Ahmad Tea House, Piaţa Avram Iancu, nr. 9, acolo unde este amplasat centrul de donaţii.  Cei de la Asociaţia Amvest  spun că această acţiune denumită „Drept la Educaţie“ va fi organizează până în data de 16 septembrie. Campania este destinată strângerii de rechizite pentru copiii familiilor sărace din Arad.

Astfel, în data de 16 septembrie, începând cu ora 20,00, în Ahmad Tea House se va organiza un recital în scop caritabil susţinut de Oana Togoe, o tânără speranţă a Aradului.

Intrarea este liberă şi o parte din încasările făcute de local în timpul recitalului vor fi direcţionate spre achiziţionarea de rechizite.

„Încercăm să demonstrăm că suntem în primul rând oameni şi mai ales că nu suntem imuni la problemele celor din jurul nostru. Zeci de copii din Arad rămân neşcolarizaţi sau abandonează  şcoala în fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele şcolare şi ne dorim să aducem o bucurie acestor tineri aflaţi la început de drum. Vom selecta cu atenţie familiile cu probleme şi avem toată încrederea că şi de data asta arădenii vor spune da“ spune Daniel Mitre, reprezentantul Asociaţiei Amvest.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite