Arădenii își pot găsi un loc de muncă pentru sectorul agricol în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 10 martie 2010 în localitatea Ploiești, judeţul Prahova, o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca.

Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor. Vor exista şi câteva posturi pentru şoferi de tractor/camion/autobuz şi de motostivuitori care să lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vară 2010.

Un grup de angajatori şi consilieri  EURES vor veni în localitatea mai sus menţionată pentru a intervieva candidaţii care au aplicat on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk.

“Este obligatoriu ca fiecare candidat să îşi înregistreze on line CV-ul, în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera, www.seasonalwork.dk. Data ultimei aplicații pe acest site este 1 martie 2010. Informaţii suplimentare se pot obţine de la d-na Ţigan Valentina, tel: 0257/211791 sau la sediul AJOFM Arad din str. Calugareni nr. 1A”, a declarat în această dimineață Mihaela Jude, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite