Arădenii îşi fac planuri de vacanţă: Muntenegru locul ideal pentru concediul de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O alternativă ieftină de a petrece concediul de vară este un sejur în Muntenegru. O săptămână de vacanţă poate costa aproximativ 100 euro. O mare parte din familile care anii trecuţi optau pentru un sejur în Rimini sau Egipt, anul acesta s-au îndreptat spre Muntenegru, pentru că preţurile sunt ceva mai mici.

“Există un interes real pentru Muntenegru. Noi oferim vacanţe cu plecare din Bucureşti şi Cluj, care includ cazare în apartamente, studiouri şi chiar în hoteluri de patru stele”, a spus Amalia Rotar, directorul unei agenţii de turism din Arad.

Mulţi arădeni spun însă că vor alege o vacanţă cu transport individual sau vor opta pentru autocar. Un sejur de şapte nopţi în staţiunea Ulcinj costă de la 189 euro de persoană, preţ în care sunt incluse cazarea într-un studio de două persoane şi transportul cu microbusul. Turiştii care nu doresc transport plătesc 114 euro pentru acelaşi sejur.

“Ne vom plăti concediul de vară în aceste zile pentru că beneficiem de o reducere de 30 la sută pentru un pachet de şapte zile. Cel mai probabil vom alege Muntenegru ca şi destinaţie pentru acest an pentru că este o staţiune frumoasă”, a spus Ana Chirilă din Arad.

În Budva de exemplu, arădenii pot plăti de la 20 euro pe noapte pentru un apartament. Oferta asigură cazarea cu mic dejun şi asistenţă turistică, pentru un sejur de minim şase nopţi. La un hotel de patru stele din Przno, preţul unei camere începe de la 33 euro pe noapte.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite