Iubitorii de drumeții își pot cumpăra mini rulote pentru camping la prețuri promoționale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine dimineață, Expo Arad Internaţional deschide porţile unei noi ediţii a târgului Transport-AR, o expoziţie internaţională de transporturi profesionale, rutiere și feroviare.

La eveniment vor participa cu o paletă largă de produse şi servicii zeci de firme din ţară, dar şi din Ungaria, Italia, Polonia, Belgia, Austria şi Suedia.

Reprezentanții Expo au anunțată că în premieră naţională, o firmă din Italia va lansa în cadrul târgului, bancul de probă, echipamente şi accesorii pentru dotarea sălilor de încercare pentru motoare termice, utilizate în sectorul de pregătire a maşinilor şi motocicletelor de curse, industria navală, pentru autocare, autobuze sau camioane, dar şi pentru fabricarea sau repararea motoarelor din sectorul agricol.

“Tot în cadrul târgului Transport-AR vor fi prezentate mini rulotele pentru camping sau transport marfă, ideale pentru pescari, vânători, off-road sau orice tip vacanţă, la prețuri promoționale”, a declarat Crina Pițigoi, referent marketing la Expo.

Pasionaţii de maşini au ocazia să admire şi să testeze calităţile automobilului preferat în cadrul Salonului Auto unde vor participa mărci de renume precum: Volkswagen, Mercedes, Nissan, Skoda, BMW, Hyundai, Renault, Ford, Kia, Mitsubishi, Opel, Chevrolet şi Citroen. Târgul se deschide mâine la ora 11.00.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite