Arădenii de pe Aleea Saturn pot să îşi depună actele pentru parcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte dintre parcări au fost atribuite în prima etapă
O parte dintre parcări au fost atribuite în prima etapă

Arădenii care deţin autoturisme şi locuiesc în cartierul Vlaicu, mai exact pe Aleea Saturn şi vor să participe la licitarea sau atribuirea locurilor de parcare trebuie să depună actele până în data de 15 octombrie 2010.

Reprezentanţii Primăriei au anunţat în această dimineaţă că va începe cea de-a doua etapă de proceduri pentru locurile de parcare neatribuite în prima etapă, adiacente blocurilor din zona Aleea Saturn, cartier Aurel Vlaicu.

Toate acestea proceduri au loc  conform regulamentului de atribuire sau licitare a locurilor de parcare în parcările de reşedinţă din municipiul Arad.

,,Cei care locuiesc în zona amintită trebuie să depună actele la asociaţiile de proprietari, la administratori sau la Primăria Municipiului Arad, camera 5”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Acte necesare

Dosarul pe care deţinătorii de autoturisme trebuie să-l depună până la mijlocul acestei luni trebuie să conţină  mai multe acte.

Este vorba despre cerere tip, care se poate descărca şi de pe site-ul Primăriei (www.primariaarad.ro), despre documente privind domiciliul sau rezidenţa, cum ar fi copie B.I./C.I. sau actul de proprietate, contract de închiriere în imobilul aparţinând asociaţiei de proprietari sau locatari, act de donaţie sau moştenire; copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului sau autovehiculelor deţinute în proprietate sau folosinţă; documente privind dreptul de folosinţă (utilizare) a autovehiculului: contract de leasing, act de donaţie, act de moştenire, contract de comodat.

Dacă este cazul se depune şi  certificatul de încadrare într-o grupă de handicap şi dovada că este veteran de război sau beneficiar al Decretului - Lege nr. 118/1990.

De asemenea, trebuie cupon de pensie (soţ+soţie) pentru acordarea reducerii în cazul pensionarilor şi declaraţie pe propria răspundere că nu deţine garaj amplasat pe domeniul public.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei spune că după centralizarea cererilor, fiecare asociaţie va fi înştiinţată despre următoarele etape ale procedurii de atribuire sau licitare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite