Arădenii au șansa în aceste zile să-și găsească un job în țările Uniunii Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad anunță că în perioada următoare se va desfășura acțiunea de depunere în banca de date a dosarelor pentru solicitanții de locuri de munca în străinătate.

Informaț iile referitoare la profilul candidaților, precum și domeniile în care solicitanții pot fi mediați, sunt urmatoarele: agricultură, ajutor menaj, specialiști în domeniul hotelier, specialiști în domeniul silviculturii, parcuri de distracții.

Arădenii care vor să se înscrie în program trebuie să pregătească următoarele acte pentru înregistrare: copie BI, CI, sau pașaport cu valabilitate de minim șase luni; CV model EUROPAS într-o limbă de circulație internațională (engleză, franceză, germană) sau în limba română în cazul în care nu dețineți cunoștințe minime de limba engleză, franceză, germană; Cazier judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate șase luni); Adeverință de la medicul de familie (cu mențiunea apt de muncă), Dosar plic; 1 poză tip pașaport; Anexa 3 bis - formular tipizat (acesta se completează la sediul agenției de ocupare).

“Dosarele complete se vor depune la sediul AJOFM Arad, str. Călugăreni, nr. 1A, parter- ghișeul nr. 12; pentru alte detalii și informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0257/ 254129”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la AJOFM Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite