FOTO: Arădenii au pornit spre pădure încărcați cu saci de mâncare și băutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

1 Mai muncitoresc este sărbătorit cu fast și printre arădenii de toate vârstele care nu au mai ținut cont de nimic, s-au îmbarcat în mașini și au pornit încă de la primele ore ale dimineții spre pădure.

Pădurea de la Ceala, Vladimirescu, plaja de la Ghioroc sau pescăriile din împrejurimile orașului sunt locațiile unde astăzi, sute de oameni vor încinge grătare și vor bea bere pe săturate. Cum era de așteptat, supermarketurile din oraș profită din plin de vânzări.

image

“Cele mai căutate alimente au fost încă de ieri micii și pulpele de pui. Astăzi ne așteptăm la un val și mai mare de clienți, tradiția impune acest lucru”, a declarat Maria Costea, vânzătoare.

Grătare de 200 de lei

Cum ziua de astăzi se anunță una însorită cu temperaturi care vor urca până la 25 de grade Celsius, arădenii spun că vor profita din plin de ea și se vor relaxa la maxim.

image

“Plecăm cu familia la pădurea din Vladimirescu. Am cumpărat încă de aseară mici, carne de pui, cârnați, ciuperci, multă bere și răcoritoare pentru doamne. O să încingem un grătar, ne mai jucăm ceva, cu alte cuvinte încercăm să uităm de lucru și probleme. Toată cheltuiala ne-a ajuns la aproximativ 200 de lei”, a spus Fănel Groza din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite