Arădenii au încins hora unirii în faţa Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii au încins „Hora Unirii”
Arădenii au încins „Hora Unirii”

Peste 3.000 de arădeni şi-au făcut simţită prezenţa aseară în faţa Primăriei Arad. Cu mic cu mare, oamenii au petrecut câteva ore bune în faţa scenei amplasată pe platoul Administrativ, într-o atmosferă de sărbătoare alături de solişti îndrăgiţi ai cântecului popular românesc.

Spectacolul extraordinar susţinut aseară, de orchestra naţională „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, i-a scos pe arădeni din case. Pe scenă au urcat soliștii Mirela Mănescu, Cristian Pomohaci şi Mariana Deac, care au interpretat melodii populare din Ardeal, dar şi cântece patriotice. Totodată, solistul Marius Ciprian Pop, care a fost și prezentator al spectacolului, a susţinut un scurt recital, dedicând o parte dintre cântecele interpretate atât primarului Gheorghe Falcă, cât şi soţiei acestuia, Ela.

Pe scenă a urcat și Sava Negrean Brudaşcu, solista fiind înfășurată cu tricolorul. Sava Negrean Brudaşcu a cântat aproximativ jumătate de oră, iar la finalul recitalului a interpretat melodia „Hai să-ntindem hora mare”, care i-a făcut pe mulţi dintre arădeni să lăcrimeze.

Seara a fost încheiată pe orchestra „Lăutarii” din Chişinău, pe acordurile cântecului patriotic „Hora Unirii”, moment în care arădenii l-au invitat la joc pe Gheorghe Falcă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite