Arădenii au dat buzna în hipermarketuri pentru a cumpăra băuturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bauturile alcoolice s-au vândut cel mai bine
Bauturile alcoolice s-au vândut cel mai bine

Majoritatea hipermarketurilor din oraș au vândut în ultimele zile cu aproximativ 120 la sută mai multe băuturi alcoolice față de o perioadă obișnuită din timpul anului.

Toate categoriile de băuturi alcoolice au înregistrat creșteri semnificative ale vânzărilor în această perioadă, potrivit reprezentanțiilor marilor hipermarketuri.

Cea mai mare creștere au înregistrat-o șampaniile și vinurile spumante, care au fost vândute, înainte de Revelion, în cantități de 10-11 ori mai mari comparativ cu alte perioade din timpul anului.

Bauturile spirtoase au avut vânzări cu trei și chiar patru ori mai mari în perioada anterioară Revelionului față de perioadele normale din timpul anului. Pe lângă băuturile alcoolice, în categoria produselor alimentare, torturile și prăjiturile au înregistrat creșteri ale vânzărilor cu peste 125 la sută.

“Vânzări semnificative s-au înregistrat și la produsele specifice petrecerilor, confetti, artificii, veselă de unică folosință. În general înaintea sărbătorilor de iarnă se resimte o creștere a vânzarilor cu 50 la sută față de luna noiembrie”, a declarat Mihai Octavian, reprezentant vânzări.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite