Arad: Arădenii nu renunţă la unicul telefon mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Arădenii nu renunţă la unicul telefon mobil
Arad: Arădenii nu renunţă la unicul telefon mobil

Lipsa banilor îi determină pe cei mai mulţi dintre tinerii arădeni să-şi repare telefoanele vechi în loc să-şi cumpere altele noi.

Afectaţi de criza financiară, tot mai puţini arădeni îşi permit telefoane mobile noi. Chiar dacă marile branduri în telefonie au scos pe piaţă modele care mai de care mai sofisticate, preţurile mult prea mari îndepărtează clienţii de telefoanele de ultimă generaţie. „Nu mi-am mai schimbat telefonul de doi ani. Înainte îmi permiteam să-mi cumpăr unul nou tot la trei luni, însă de când cu criza.... Dacă e să se strice, îl duc la un service”, a declarat Mircea Dinu.

Abonamente mai puţine
 

Reprezentanţii firmelor de telefonie mobilă spun că în ultima perioadă a scăzut simţitor numărul celor care îşi mai fac abonamente pentru a intra în posesia unui telefon nou, la un preţ bun.

Service-ul merge bine

„Cu toate că avem oferte tentante la abonamente, mii de minute atât în reţea, cât şi în cele naţionale, precum şi sms-uri gratuite, arădenii nu se mai înghesuie să-şi facă abonamente. În ultimele cinci luni, a scăzut numărul abonamentelor de zece ori, comparativ cu anul trecut”, a declarat Mădălina Moise, manager la un magazin de telefonie din Arad.

Pe de altă parte, reprezentanţii service-urilor de telefonie din oraş spun că a crescut numărul arădenilor care vin cu telefonul vechi la reparat. „În ultima perioadă avem tot mai mulţi clienţi. Preferă să dea în jur de 200 de lei şi să-şi repare aparatele decât să cumpere altele noi”, a explicat Ioan Sever, administratorul unui service de telefonie. Cele mai des întâlnite probleme pe care le au clienţii sunt legate de display şi de soft.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite