Arad: Arădenii năvălesc spre reducerile ungureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii preferă să-şi umple coşurile la vecini datorită preţurilor şi calităţii produselor. CITEȘTE ȘI: Arad: Arădenii pescuiesc în Ungaria unde sunt specii de peşti care la noi în ţară au dispărut Arad: Cine trăieşte, munceşte şi se distrează ungureşte (SONDAJ)

La fiecare sfârşit de săptămână, dar nu numai, parcările hipermarketurilor din Szeged sau Mako sunt pline de maşini cu numere de Arad sau Timişoara. Arădenii preferă să meargă la cumpărături în ţara vecină datorită preţurilor mai mici la majoritatea produselor, dar şi pentru calitatea mărfii.

Crina Irimia spune că vine la Szeged lunar şi face aprovizionarea pentru patru familii. „Venim şi ne aprovizionăm noi, părinţii mei, socrii şi bunica. Ieşim mult mai ieftin aici şi aşa împărţim şi benzina, deci este foarte rentabil. Aici cumpăr de echivalentul a trei sute de lei ce aş lua în România cu minim 450 de lei. În plus, produsele sunt mult mai de calitate. E vorba despre detergenţi, de exemplu, sau de salamuri”, a povestit arădeanca. Aceasta povesteşte că la fiecare deplasare găseşte oferte speciale la diverse produse, foarte rentabile.

Solduri adevărate

Şi familia Ţigan, Adriana şi Cozmin, spune că îşi schimbă garderoba la mall-ul din localitatea maghiară Szeged.
„În perioada de reduceri, preţurile sunt foarte bune. Reducerile sunt reduceri şi ne luăm de aici haine, pantofi sau echipament sportiv, în mod deosebit cel pentru schi, unde soldurile în extrasezon sunt foarte rentabile”, au declarat cei doi arădeni, care au adăugat că şi-au luat costume de schi şi cu 50%  mai ieftine ca în România.

Reduceri substanţiale


Perioada de reduceri este în plină desfăşurare în magazinele din Ungaria. În mall, majoritatea comercianţilor oferă reduceri
de minim 50 la sută, dar acestea pot ajunge şi la 70 la sută sau 80 la sută. În plus, ofertele speciale cuprind şi produse de sezon, ceea ce face ca magazinele din ţara vecină să atragă şi mulţi clienţi din România.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite