Arădeni, angajați drujbiști în cadrul unei mari companii din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă foto: Arădenii selectați au minim trei ani experiență
Arhivă foto: Arădenii selectați au minim trei ani experiență

Mai mulți arădeni au ocazia să lucreze ca drujbişti în cadrul unei mari companii din străinătate. Acest lucru a fost posibil, deoarece o firmă austriacă a recrutat personal de la Arad după o selecţie organizată la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă.

Pentru a avea şansa de a fi cooptaţi pe posturi, arădenii au îndeplinit condiţia cunoaşterii limbii germane, la nivel mediu, dar şi cea legată de experienţă în ocupaţia de drujbist, de minim trei ani.

„Pentru interviul final au fost selectaţi nouă candidați, dintre care s-au prezentat la interviu şase persoane. Trei persoane au fost angajate, urmând să îşi înceapă activitatea în luna septembrie“,spune Mihaela Jude, inspector principal al AJOFM  Arad. Periodic, reprezentanţii AJOFM  Arad comunică ofertele de muncă de peste hotare, astfel că arădenii interesaţi pot încerca să se reorienteze profesional.

De asemenea, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad are înregistrate peste 250 de oferte de angajare, dintre care cele mai multe pentru municipiu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite