Arădencele vor să strălucească la propriu în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădencele au luat cu asalt saloanele de înfrumuseţare
Arădencele au luat cu asalt saloanele de înfrumuseţare

Doamnele și domnișioarele din Arad își doresc să le prindă noul an mai frumoase și mai cochete, așa că de două zile au luat pur și simplu cu asalt saloanele de înfrumusețare.

Saloanele de coafură abia fac faţă numărului mare de programări şi au lucrat intens în ultimele zile pentru a le face pe plac și celor mai pretențioase cliente.

Cele mai multe solicitări la saloanele din oraş au fost pentru vopsitul părului, printre preferinţele doamnelor fiind blondul şi roşcatul coniac.

„Abia ne descurcăm cu programările, femeile vor să arate bine în seara de Revelion, astfel că vin să se aranjeze frumos. Cele mai multe dintre acestea sunt trecut de vârsta de 30 de ani, care ţin foarte mult la aspectul lor. Este o seară specială şi o tratează ca atare”, a declarat pentru Mirela Andone, coafeză.

O altă culoare de păr la mare căutare este brunetul, însă, după cum spun coafezele, este mai greu de scos din păr apoi. Doamnele tinere aleg buclele, cocurile şi picturile pe unghii, dar şi unghiile false cu diverse modele.

„Cocurile, se pare, au redevenit la modă şi sunt din ce în ce mai multe solicitări pentru acest aranjament. Machiajul strident este şi el foarte cerut pentru Revelion. Unghiile false vor, în general, tinerele între 18 şi 30 de ani”, spune Mirela Vârciu, administrator la un salon.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite