Arădencele vor purta în această seară rochii de dantelă, pantofi cu tocuri înalte şi lenjeria roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se poartă rochiile din dantelă
Se poartă rochiile din dantelă

Designerii arădeni recomandă pentru această seară, care este cea mai importantă, rochiile de dantelă, cele cu aplicatii, dar şi rochiile albe combinate cu accesorii în mai multe nuanţe. Toate acestea pentru cele care vor petrece Revelionul la restaurante.

Aceştia mai spun că rochia trebuie aleasă astfel încât să poată fi purtată şi în alte seri.

,,Doamnele şi domnişoarle pot alege o rochie elegantă care poate fi purtată şi cu alte ocazii mai deosebite. Pantofi trebuie să fie neaparat cu toc înalt”, spune Angela Ban,  creator de modă. Luminiţa Roşu spune că şi-a cumpărat o rochie din dantelă pe care o va purta şi la botezul nepotului, în luna martie. ,,Am dat în urmă cu două săptămâni comandă de o rochie de dantelă. M-a costat 400 de lei”, spune arădeanca.

Ieri şi astăzi, saloanele de înfrumuseţare au fost şi ele luate cu asalt, deoarece arădencele doresc ca machiajul de Revelion să fie unul deosebit. ,,O să lucrăm şi astăzi până târziu. Avem cele mai multe programări pentru coafură şi machiaj. Cine nu a avut timp să vină la salon poate folosi pe pleoape culori de pământ, cum ar fi brun, auriu, bej, combinate cu cenuşiu şi albastru. Tot pe pleoape se pot folosi nuanţe de verde, indigo sau cenuşiu. Pentru buze pot să folosească bej neutru sau colorat, cum ar fi bej-piersică şi brun”, spune Crina Agata, cosmeticiană.

Arădenecele care au trecut pe la salon au spus că neaparat vor purta lenjerie intimă de culoare roşie, deoarece doresc să aibă parte de iubire tot anul. De asemenea, vor avea la ele bani. ,,O să port cele mai scumpe bijuteri, iar in poşetă voi avea bani prin toate buzunarele. O să pun bani şi la soţul meu în costum, să avem noroc de ei tot anul”, spune o altă arădeancă.


Dacă arădencele s-au gândit cu câteva săptămâni înainte ce vor purta de Revelion, bărbaţii spun că vor purta un costum clasic  de culoare neagră.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite