Arădencele au cheltuit sute de lei în saloanele de înfrumusețare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţia şi nebunia dinaintea sărbătorilor nu a lipsit nici în acest an. Arădenii recunosc că în ciuda austerităţii au cheltuit pentru masa de Paşti şi câte 600 de lei.

 “Am cumpărat o carcasă de miel pe care am dat 100 de lei, plus un cofrag de ouă care m-a costat opt lei, cozonacul l-am luat gata făcut şi pe şuncă am mai cheltuit 40 de lei. Nu numai prânzul din ziua de Paşti a fost costisitor ci şi restul pregătirilor. Vizita la salon de înfrumuseţare de exmplu mi-a golit portofelul cu încă 50 de lei. Am cheltuit aproximativ 600 de lei, cu tot cu cadourile pentru cei dragi”, a recunosct Ioana Farago, o gospodină pe care nu au prins-o sărbătorile nearanjată.

La salon doar cu programare

Coafezele, manichiuristele şi cosmeticienele din oraş recunosc că în ultimele zile au spart topul programărilor şi au stat în salon până după ora 22.00. “ Am lucrat mai mult ca deobicei în aceste zile pentru că am avut foarte multe programări. În general doamnele au vrut să îşi vopsească părul ori să se tundă. Colegele de la cosmetică au avut de asemenea foarte mult de lucru. Tooate am stat până aproape de ora 23.00 în salon”, a mărturisit Cristina Vancea, coafeză.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite