Arad: Peste 400 de arădeni din localitatea Lipova şi-au căutat un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad a organizat de curând o bursă a muncii în localitatea Lipova.

La evenimentul care a avut loc la Clubul Copiilor şi Elevilor din localitate au fost prezente 472 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Potrivit organizatorilor, cei 31 de agenţi economici prezenţi la bursă au oferit 286 de locuri de muncă, în cele mai diverse domenii: asigurări, silvicultură, vânzări, reparaţii auto.

În urma bursei, au fost selectate în vederea încadrării 21 de persoane şi au fost angajate pe loc alte 7 persoane: 3 montatori subansamble, 2 muncitori necalificaţi în silvicultură şi 2 barmani.


„Pe lângă medierea directă în cadrul bursei între cererea şi oferta de locuri de muncă dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatori, acţiunea a urmărit şi informarea persoanelor aflate în căutarea unei slujbe privind prezentarea măsurilor destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite