Arad: Fluidizare în trafic și mai multe locuri de parcare la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectele  de reabilitare străzi care au fost deja finalizate au dus la fluidizarea traficului și la crearea a noi locuri de parcare.

Aradul are cu 35% mai multe locuri de parcare conform autorităților locale. ”Prin finalizarea proiectelor de reabilitare străzi, care au cuprins Decebal, Dragalina, Petru Rareș, Calea Radnei și în prezent Praporgescu, șoferii arădeni au cu circa 35% mai multe locuri de parcare”, a declarat edilul șef, Gheorghe Falcă.

Acesta a adăugat însă că cel mai mare câștig al acestor lucrări este faptul că s-a reușit fluidizarea raficului pe străzile amintite. Prin amenajarea de alveole pentru parcarea autoturismelor a fost eliberată o bandă de circulație, astfel că bulevardele s-au transformat din drumuri cu o singură bandă în drumuri cu două benzi de circulație.


Pe Bulevardul Decebal au fost amenajate 300 de locuri de parcare asfaltate, pe Dragalina 480, pe Petru Rareș, între strada Egalității și Budai Deleanu alte  300 de locuri de parcare, iar pe Calea Radnei, partea dreaptă, 480 de locuri.


Strada Praporgescu care este în prezent în lucru va dispune și ea de 300 de noi locuri de parcare amenajate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite