Arad: Regal de operă pentru melomani în Parcul Reconcilierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult aşteptata Gală de Operă, gura de oxigen a iubitorilor genului liric, se va desfăşura şi anul acesta în aceeaşi locaţie, Parcul Reconcilierii. Regalul operistic va avea loc duminică, 5 septembrie, începând cu ora 20.00.

O extraordinară întâlnire între consacraţi şi melomani, sub auspiciile celei mai spiritualizate dintre arte, în prima duminică a lunii septembrie. Ajunsă deja la cea de-a IV-a ediţie, Gala de Operă Open Air îşi respectă tradiţia, aceea de a oferi publicului arădean, în fiecare an, câte o surpriză.

Gala de Operă va conţine coruri şi arii celebre din opere. În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va susţine la Palatul Cultural, intrarea fiind liberă.

„De la lumea mozartiană a Flautului fermecat, la numerele spectaculoase ale operelor lui Giuseppe Verdi şi autografele Giacomo Puccini, Umberto Giordano sau Georges Bizet, tradiţionala gală în aer liber împlineşte aşteptările celor care cu adevărat iubesc opera”, a spus Rodica Tălmaciu, directoarea Filarmonicii de Stat Arad.

Sub bagheta dirijorului Wolfgang Groehs, vor urca pe scena de concert, soprana Carmen Gurban, baritonul Krum Galabov dar şi o tânără speranţă a eşantionului liric actual, soprana arădeană Adela Zaharia, câştigătoarea premiului al III-lea la ediţia din acest an a Festivalului şi Concursului Internaţional Haricleea Darclee de la Brăila.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite