Arădenii au interzis la sărituri, din această vară, în bazinele de la Ştrandul Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumirile arădenilor vizavi de regulile pe care ar trebui să le respecte în incinta ştrandului sunt din ce în ce mai mari.Cea mai mare bază de agrement din judeţ aduce nemulţumiri în rândul arădenilor.

 În urmă cu doi ani, din peisajul bazinelor de înot au dispărut plaformele pentru sărituri, care, potrivit directorului executiv al Primăriei Arad, Răzvan Popa, nu se regăsesc în niciun ştrand european.

„Primăria a făcut o listă întreagă care interzice nu doar săritul în bazine. Suntem revoltaţi faţă de interdicţiile puse de administraţia ştrandului”, a spus arădeanul Mircea Dumitrescu.Nemulţumirea faţă de interdicţia săritului în bazinele Ştrandului Neptun a dus la o „încăierare” între 30 de vizitatori şi agenţii firmei de pază. Cei 30 de protestatari s-au aliniat de jur-împrejurul bazinului şi au sărit toţi în apă.

Protest la bazine

„Acesta a fost protestul nostru faţă de decizia mai-marilor oraşului de a ne interzice cam tot ceea ce ne atrăgea pe ştrand. Nu e destul că au pus garduri, ca la animale. Ar trebui, probabil, să venim şi să tăcem mâlc”, a spus Cosmin Lupşa, unul dintre protestatari. „Decizia de a securiza zona bazinelor şi a plajelor pe timpul nopţii, când accesul în bazine este interzis, a fost luată tocmai pentru a gestiona mai bine această zonă”, a declarat  Răzvan Popa, directorul executiv al Primăriei Arad.




„Sunt prea multe interdicţii faţă de preţurile care sunt practicate pe ştrand.“
Ana Nyari, 36 de ani, casieriţă

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite