ORAŞUL PE SCURT:Paştele închide graniţa cu Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Arad.

Paştele închide graniţa cu Ungaria

Poliţia de frontieră a anunţat în această dimineaţă că autorităţile maghiare au decis interzicerea circulaţiei maşinilor de transport pe teritoriul Ungariei între 3 aprilie şi 5 aprilie datorită perioadei de sărbători. Interdicţia intră în vigoare în 3aprilie la ora 23 şi se ridică în 5 aprilie la aceeaşi oră.

Comisie de ordine publică
La nivelul primăriei Arad s-a format astăzi o comisie de ordine de publică în urma unei hotărâri a CLM Arad. Aceasta are drept scop  stabilirea priorităţilor în activitatea Poliţiei Comunitare şi legătura cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea siguranţei cetăţeanului, precum poliţia sau jandarmeria.

Majorarea preţului la căldură în dezbatere
Primăria Arad a anunţat în această dimineaţă organizarea unei dezbateri publice pe tema majorării preţurilor la energia termică furnizată populaţiei. Dezbaterea va avea loc vineri, 2 aprilie de la ora 18.00 în sala festivă a primăriei iar recomandările şi propunerile primite se vor înainta consilierilor locali.

Mai multe ambulanţe
Serviciul de Ambulanţă Arad a anunţat astăzi că în zilele de Paşte numărul ambulanţelor de serviciu din municipiul Arad va fi suplimentat cu 20% pentru a face faţă eventualelor creşteri ale numărului de solicitări. Astfel va fi suplimentat şi numărul de echipaje medicale ce vor fi de serviciu în aceste zile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite