VIDEO: Prima confruntare pentru liceul anului 2010 a avut loc aseară în Studio One

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Colegiului Economic (în tricouri galbene) şi elevii Liceului „Aurel Vlaicu” (în tricouri albastre) au spart gheaţa Festivalului TeenFest
Echipa Colegiului Economic (în tricouri galbene) şi elevii Liceului „Aurel Vlaicu” (în tricouri albastre) au spart gheaţa Festivalului TeenFest

Festivalul TeenFest a început aseară cu elevii Liceului „Aurel Vlaicu”  şi cei de la Colegiul Economic, care s-au întrecut în zeci de probe. Cel mai mare festival în care liceele din Arad se înfruntă în diferite probe a debutat cu victoria elevilor de la Colegiul Economic.

Cele 15 licee din Arad concurează pentru titul de „Liceul anului 2010”. Festivalul TeenFest a debutat cu confruntarea dintre elevii Colegiului Economic şi cei de la „Aurel Vlaicu”. Liceenii au trecut prin mai multe probe de dans, spontaneitate, cultură generală, iar în cele din urmă echipa care a fost pe placul juriului s-a dovedit a fi Colegiul Economic.

A început festivalul TeenFest


TeenFest se va desfăşura pe parcursul a două luni, urmând ca în finală să se confrunte cele mai bune două licee din oraş. Sute de adolescenţi au venit azi noapte în Studio One pentru a-şi susţine şi încuraja echipa favorită. „La fiecare competiţie am demonstrat că suntem cei mai buni, iar de această dată s-a întâmplat la fel”, a exclamat Elena Chifor, elevă la Colegiului Economic. Echipa Liceului „Aurel Vlaicu”, susţinută de profesori, a încercat şi ea să treacă cu brio de toate probele organizatorilor, însă fără folos.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite