Autogara Arad se mută din toamnă la marginea cartierului Grădişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călătorii care folosesc autobuzele ca mijloc de transport în judeţ, vor fi nevoiţi ca din toamnă să străbată jumătate de oraş pentru a ajunge la staţia de plecare şi de sosire a acestora. Autogara se mută de pe strada Banul Mărăcine în Grădişte.

Autorităţile judeţene au anunţat în această dimineaţă că la finele acestei săptămâni încep primele demersuri legate de mutarea autogării Companiei de Transport Public (CTP) Arad din zona Banul Mărăcine. CTP Arad trebuie să elibereze locaţia actuală a autogării până la data de 15.09.2010, conform unei adrese transmise de Primăria Municipiului Arad către Consiliul Judeţean (CJ) Arad.

„Relocarea autogării este necesară în vederea eliberării licenţelor de traseu pentru cursele care au cap de linie în Arad”, a declarat Andreea Oţoiu, purtător de cuvânt CJ Arad. Noua autogară va fi amenajată la ieşirea din oraş, la marginea cartierului Grădişte, pe strada Stephan Ludwig Roth nr. 2. Consiliul Judeţean va pune la dispoziţia CTP un teren şi un imobil pentru amenajarea noii autogări.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite