Întrecere între studenţi şi profesori prilejuite de Zilele Academice Arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă a debutat cea de-a XX-a ediţie a „Zilelor Academice Arădene” la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad. Cu acest prilej, toţi studenţii instituţiei participă timp de două zile la o serie de manifestări dedicate şi împlinirii a 20 de ani de istorie universitară.


În cadrul evenimentului, cadrele universitare au pregătit două lansări de carte, în care se regăsesc cele mai importante rezultate ale managementului academic în cei 20 de ani de activitate. „Cu prilejul lansării acestor două importante cărţi, doresc să mulţumesc tuturor celor care printr-o dăruire exemplară au contribuit, în cele două decenii de dezvoltare instituţională, la asigurarea calităţii procesului de formare profesională a studenţilor”, a declarat Aurel Ardelean, rectorul UVVG Arad. Astăzi, studenţii o să participe la un miniturneu de fotbal. „S-au format deja echipele, urmează ca noi studenţii să reuşim să ne înfruntăm, pe teren, profesorii”, a declarat Adrian Mantea, prefectul studenţilor.

„Zilele Academice” continuă şi mâine cu o expoziţie de pictură şi fotografii realizată chiar de către studenţii Universităţii. Expoziţia poate fi vizitată de către toată lumea, pe holurile Palatului Cultural, între orele 9.00 – 14.00. Intrarea la expoziţie este liberă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite