Suporterii Bătrânei Doamne marchează pentru UTA prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colin Mesz susţine UTA
Colin Mesz susţine UTA

Conducerea FCM UTA Arad a anunţat deschiderea oficială a campaniei „Marchează pentru UTA prin SMS!”. Trimițând un SMS, cu textul UTA, la 7434, suporterii şi nu numai pot susţine Bătrâna Doamnă cu câte trei euro având în vedere problemele financiare cu care se confruntă clubul arădean.

Colin Mesz, suporter de-o viaţă al Bătrânei Doamne şi unul dintre cei mai activi SMS-işti pentru salvarea clubului arădean, se implică în campania „Marchează pentru UTA prin SMS!”.

„Am trimis deja trei SMS-uri şi mi-am propus ca în fiecare zi să trimit câte unul. Mai mult de atât încerc să conving cât mai multă lume să participle la această campanile pentru că avem nevoie de UTA şi nu trebuie să o lăsăm baltă”, a spus Colin Mesz.

În ceea ce priveşte campania, aceasta va lua sfârşit la finalului turului, pe 19 iunie, iar cel care va „marca" cele mai multe SMS-uri va fi premiat.

„Campania pe care o derulăm a fost o iniţiativă colectivă a întregii conduceri a clubului prin care ne dorim în primul rând monitorizarea susţinătorilor UTA-ei atât pe plan local şi plan naţional, cât şi un sprijin financiar pentru club", a declarat în această dimineaţă Alexandru Meszar, directorul executiv al clubului arădean.

Premiile puse la bătaie pentru această campanie constă în echipamente sportive şi abonamente. „Mai avem o surpriză pentru cel care va trimite cele mai multe SMS-uri. Acesta ar putea în plus să câştige o deplasare cu echipa", a mai declarat Meszar.

Din cei trei euro cu cât este taxat un SMS, doi euro vor reveni clubului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite