Şi-a înjunghiat soţia şi au ajuns până la urmă amândoi în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul dintre doi soţi aflaţi în pragul divorţului a fost „tranşat” aseară cu multe lovituri de cuţit. Bărbatul care şi-a tăiat consoarta cu un cutter, imediat după ce aceasta a ieşit de la serviciu, a ajuns şi el la spital după ce şi-a provocat răni.

Cei doi au ajuns aseară împreună la spital, unde rămân în continuare internaţi. „În prezent cei doi sunt stabili, iar rănile lor sunt, din fericire, superficiale. Bărbatul are plăgi în zona toracelui, iar femeia la gât”, a declarat, în această dimineaţă, Mircea Alexa, medic specialist chirurgie. Acesta a mai adăugat că femeia va fi consultată astăzi şi de o echipă de medici specialişti de la maxilo-faciale, dat fiind că rănile ei sunt în zona gâtului.

Teodora Adriana Puşcaşu a declarat în această dimineaţă că se simte ceva mai bine. „Deocamdată nu mă doare, dar cred că e din cauza medicamentelor”, a spus cu greu femeia înjunghiată de cel cu care era căsătorită de doar patru luni.

O tragedie anunţată

Aseară, Francisc Puşcaşu de 28 de ani, ameninţat de soţie cu divorţul, a decis să încerce să-şi convingă consoarta să nu îl părăsească şi a aşteptat-o să iasă de la serviciu. Disperat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, Francisc nu a ţinut cont nici de prezenţa soacrei sale, nici de faptul că soţia sa a apucat să urce într-un taximetru, şi a atacat-o cu un cutter, rănind-o în zona gâtului. Şoferul de taxi a intervenit şi l-a scos afară din maşină pe bărbatul agresiv, moment în care a văzut că soţia acestuia era deja plină de sânge şi cu cuţitul înfipt în gât.

De altfel acesta a fost şi cel care a chemat poliţia la faţa locului. Ce s-a întâmplat între bărbat, soacra şi soţia sa în încăierarea din taximetru, rămâne să stabilească procurorii şi poliţiştii. Cert este că la sosirea autorităţilor bărbatul avea şi el multiple leziuni pe torace, ajungând la spital alături de soţia sa.
”Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, va fi cercetat pentru tentativă de omor calificat”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite