Apele au înghiţit un drum întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma inundaţiilor din ultimele zile, nivelul apei de pe drumul judeţean a crescut la jumătate de metru şi circulaţia a fost blocată
În urma inundaţiilor din ultimele zile, nivelul apei de pe drumul judeţean a crescut la jumătate de metru şi circulaţia a fost blocată

Ploaia abundentă şi topirea zăpezii au produs inundaţii în mai multe zone din judeţ. Autorităţile au interzis circulaţia pe drumul judeţean Şicula-Seleuş.

Drumul judeţean care face legătura între Şicula şi Seleuş rămâne în continuare închis din cauza inundaţiilor. Apa mai acoperă în prezent circa 50 de metri de drumşi este adâncă de jumătate de metru.

„Am luat decizia închiderii drumului deoarece apa era revărsată peste carosabil pe o distanţă de mai bine de un sfert de kilometru, iar nivelul era destul de ridicat”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Aceasta  a mai adăugat că s-a reluat circulaţia pe tronsoanele Dieci – Almaş şi Dieci – Revetiş, iar drumul judeţean  Dieci – Crocna mai este  acoperit în continuare de o lamă de apă de 15 cm, dar se poate circula cu viteză mică. Pe lângă drumuri, inundaţiile din primele zile ale anului au afectat şi 1.300 de hectare de teren agricol şi păşuni.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite