Anul acesta, designerul Adrian Haiduc va fi imaginea unui site de bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrează de ani de zile cu pietrele prețioase, cunoaște toate amănuntele importante ale bijuteriilor și s-a făcut remarcat în urma unui record mondial. Vorbim despre cunoscutul designer Adrian Haiduc, care a fost ales imaginea unui site de bijuterii.

20.000 de euro, atâta costă contractul încheiat între Haiduc și administratorii site-ului mărgele și bijuterii.ro. Ce înseamnă această sumă și ce presupune ea?

Un contract de barter prin care Haiduc este imaginea și va primi pietre semiprețioase în valoare de 20.000 de euro. Surse apropiate din anturajul lui Haiduc spun că înțelegerea dintre designer și administratorii site-ului prevede ca cel mai lung cercel din lume, la care lucrează în prezent timișoreanul, să fie făcut din pietrele oferite de mărgele și bijuterii.ro.

Cercelul va fi lansat imediat după ce Haiduc se va întoarce în România, el fiind în prezent în Arizona pentru niște cursuri de specialitate. De asemenea în 2011 Haiduc va fi obligat să aibe cel puțin o colecție cu produsele lor.

Contactat telefonic, Adrian Haiduc a ținut să precizeze că această colaborare este o onoare pentru el. “Să fiu imaginea unui site de materie primă și accesorii pentru bijuterii nu poate decât să mă îmbucure. Da pot confirma acest contract de barter în valoare de 20.000 euro. Între mine și mărgele și bijuterii s-a înfiripat de mai bine de un an de zile o bună relație de colaborare, noi având un proiect pe rol plus alte viitoare proiecte de colaborare”, a declarat în exclusivitate pentru Adevărul de Seară, ediția de Arad, Adrian Haiduc.

La rândul său, directorul general al site-ului mărgele și bijuterii, Cristian Petrescu, a declarat: "Am încheiat un contract de imagine cu cel mai mare designer de bijuterii din România. Sperăm ca ceea ce crează el să fie ca și până acum deosebit și de efect. Colaborarea va fi una de lungă durată, bazată pe încredere și prietenie. Ne-am cunoscut la una din prezentările lui de bijuterii și de atunci am rămas prieteni foarte buni".

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite