Angajatorii vor fi dotați cu teste on-line prin care îi vor putea intervieva pe arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De curând, reprezentanţii AJOFM Arad au participat la ultima întâlnire a partenerilor din proiectul Let’s Adapt” – Pachet de instrumente pentru o corelare eficientă între cererea angajatorului, oferta de formare profesională şi competenţele capitalului uman, care a avut loc în Gandia, Spania.

La acest eveniment au participat reprezentanţii tuturor partenerilor din proiect. În cadrul sesiunii de lucru au fost prezentate: detalii referitoare la proiect, produsele acestuia, precum şi experienţele fiecărui partener în implementarea proiectului.

S-a discutat despre importanţa Învăţării pe tot parcursul vieţii în sporirea şanselor de integrare pe piaţa muncii, respectiv în menţinerea unui loc de muncă, în condiţiile crizei economice actuale. În acest context implementarea metodei Let’s Adapt precum şi a celorlalte produse ale proiectului (chestionare, metodologie, baza de date, ghid pentru parteneriate VET experte, cursul on-line pentru agentul de adaptare) sunt deosebit de importante, găsindu-şi utilitatea în sporirea şanselor de menţinere a unui loc de muncă.

“În data de 29.09.2010 rezultatele proiectului au fost prezentate de către reprezentanţii AJOFM Arad în cadrul celei de a patra întâlniri a Parteneriatului Local pentru Educaţie şi Formare Profesională. De asemenea au fost comunicate experienţele avute pe parcursul implementării proiectului”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la AJOFM Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite