Angajatorii au obligația să-și depună fișele fiscale până la sfârșitul lunii februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele juridice sunt așteptate la Finanțe
Persoanele juridice sunt așteptate la Finanțe

Plătitorii de venituri din salarii şi asimilate salariilor au obligaţia depunerii fişelor fiscale în format electronic, însoţit de două borderouri centralizatoare semnate şi stampilate, conform legii.

Programul informatic se poate obţine de la Birourile de asistenţă contribuabili sau de la adresa www.finantearad.ro rubrica Programe utile.     În municipiul Arad formularele se depun în clădirea DGFP Arad, la parter, cam 34,35 şi 39. Fişele fiscale rectificative se depun în clădirea administraţiei finanţelor publice a municipiului Arad, la cam. 4. Organul fiscal competent pentru depunerea fişelor fiscale este organul fiscal la care angajatorul/plătitorul de venit are domiciliul fiscal şi e”ste înregistrat în evidenţa fiscală.

“Atenţie la punctele de lucru cu peste 5 angajaţi care vor depune fisele fiscale la administraţia finanţelor publice unde sunt înregistrate fiscal, nu la sediul firmei mamă”, a declarat Călin Arusti, purtător de cuvânt în cadrul Adminitrsației Finanțelor Publice Arad.

Termenul scadent pentru depunere, conform legislaţiei, este ultima zi a lunii februarie, inclusiv. Având în vedere că data de 28 februarie este zi nelucrătoare, depunerea fişelor fiscale este considerată în termen inclusiv luni 01 martie 2010.

Însă, pentru evitarea aglomeraţiei specifice ultimelor zile de depunere, agenţii economici sunt rugați să se prezinte din timp pentru îndeplinirea acestei obligaţii declarative.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite