Angajații fabricii din Arad, care au intrat în grevă generală vor continua și luni protestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au încetat munca
Oamenii au încetat munca

Greva generală începută, vineri, de sutele de angajaţi ai fabricii GDS Manufacturing Services din Arad va continua și luni.  Sindicatul Nemira din cadrul societăţii şi membri acestuia au recurs la această formă de protest în încercarea de a le atrage atenţia conducătorilor, adică investitorilor italieni.

Greva generală a fost declanşată după ce mai multe încercări de negociere a revendicărilor salariaţilor au eşuat. Angajaţii fabricii au mai organizat  în timpul săptămânii o grevă de avertisment însă, cu toate acestea nu s-a întâmplat nimic. 

Acum, angajați care câștigă puţin peste 600 de lei în mână sunt hotărâţi să nu renunţe la grevă până când nemulţumirile lor nu vor avea ecou. Pe parcursul protestului ce a durat câteva ore, niciunul din conducătorii unităţii nu a ieşit să le asculte păsurile.

„Luni de dimineaţă vom intra de la ora 7.00 în grevă generală. Vom rămâne în cantină de dimineaţă după care vom ieşi afară pentru grevă, până când se va rezolva“, spune Samir Nedelea, lider al sindicatului Nemira.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite